pátek 15. února 2013

Velikost mého přirození a vaší intuice

Dnes se podíváme na velikost mého penisu a vaší intuice. To první je důležité pro mě a to druhé pro vás. Začneme vámi.

Jak jistě víte určitými podněty lze stimulovat jakoukoliv oblast, která nás zajímá. Dotyčná oblast pak mohutní, nabývá na objemu, je zkrátka silnější. Například, kdo se chce naučit nějaký jiný, než rodný jazyk, vyhledá podněty jako sledování filmů v původním znění a učení slovíček. Vyvrcholení pak musí zákonitě přijít. Dorozumíte se! Ale jak se dorozumět v jazyce intuice? Přitom je to řeč, se kterou se domluvíte všude a která vás naučí porozumět i tomu poslednímu člověku, se kterým jste se dosud nedomluvili. Totiž sami se sebou.

Jediný skutečně světový jazyk. Naše pravá rodná řeč.

Jak rosteme, jsou nám ukazovány všechny věci kolem nás a jsou označovány zvukem, dohodnutým symbolem. „Tužka,“ řekne máma a my pak celý život používáme toto označení pro takový předmět. Když pak čteme nějaký text, funguje to naopak. Nejdříve naše mysl přijme symbol, slovo a až poté se v naší hlavě objeví představa tužky. A stejným způsobem se učíme rozumět universální řeči světa. Není to nic jiného, než umění zacházení se symboly. (Symbolon, řecky = znamení.)

Abychom mohli vstoupit do procesu znovuzískání té jediné pravé řeči, potřebujeme stimulovat naši oblast intuice. Malý test. Sepněte ruce. Podívejte se na pozici palců.



Palec pravé ruky skončil vespod? Výborně, blog vás bude bavit, a snadněji proniknete ke zdroji světového jazyka. Preferujete pravou hemisféru.

Palec pravé ruky skončil nahoře? Fantastické! Vy budete mít z blogu obrovský užitek, někdy se sice budete malinko cukat, ale zvládnete to. Častěji používáte levou hemisféru.


Content originally appeared on CartoonADay.com (http://www.CartoonADay.com), and is made available through a Creative Commons Attribution Noncommercial license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc/2.5/).


Co je důležité, toto rozdělení nic nevypovídá o lidské kvalitě vašeho nitra. Je možné být intuitivním grázlem. Ukazuje jen, kterou mozkovou hemisféru máte dominantnější. A cílem je střed. Tedy rovnovážně pracující hemisféry. Nenechte se zmást barevností obrázku. Jakoby na pravé straně bylo více muziky, že? Ale tak to není. Naučte se milovat a používat obě vaše hemisféry. Klause i Havla.

Tento test je jen orientační, pokud chcete, přesnější výsledky získáte zde:
http://www.volny.cz/homeopatie/testy/hemisfera.htm
nebo
http://en.sommer-sommer.com/braintest

Je pravda, že v současnosti je běžnější používat častěji levou část. Spíše by se dalo říci, že tento způsob myšlení s převahou vládne tomuto světu. A to je ten Babylon. Všichni zde hovoříme spoustou jazyků, které jsme se poctivě naučili pomocí levé hemisféry, ale chybí nám ten základní, sjednocující jazyk. Je to všeobjímající, holistická řeč, schopnost porozumět dění okolo nás takovým způsobem, že naše vědomí podnikne přímo kosmickou expanzi.

A tím jsme zpět u mého penisu. Love Story. Myslíte si, že existuje láska, která zboří veškeré vaše představy o tomto citu? Myslím, úplně. Nenechá tam nic, prostě to celé zboří. Kámen nezůstane na kameni. Nemyslím jenom tu chemickou reakci. Mluvím tu o spojení těla, srdce a duše. Intuitivně cítíte, že ano? Správně. A máte štěstí, ve skutečnosti nebudu psát o ničem jiném. Jasně červená niť v každém slově.

 Mějte se rádi.

Komentáře

6 komentářů:

  1. Vyšlo mi v testu, že používám obě stejně a dokonce prý spolupracují:) Helen

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ja nejsem prekvapeny, ac pracuji ve vede a kazdy den zamestnavan spise tu levou hemisferu, podvedome jsem vzdy tusil, ze i ta prava chce ven a byt aktivni a podle testu jsem blizko rovnovaze. Je to dobre ci neni? To budu muset jeste zjisti

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rovnováha je dobrá, buď za ni vděčný. Pravá hemisféra ti dá nápad, inspiraci a levou pak racionálně změříš, zda je to možné. Je to samozřejmě zjednodušené, obě hemisféry jsou propojené neustále, nelze hovořit o nějakém "přepínání."

      Vymazat