čtvrtek 23. dubna 2015

Cesta vpřed

80 % všeho je psychika, 20 % zůstává na to, jak to mechanicky provedete. 

Jestliže budete takto posilovat, posílíte všechny oblasti vašeho života. Zdraví půjde nahoru, nálada jde nahoru, vaše vztahy rozkvetou, objeví se hojnost a pocit spokojenosti vystřelí nahoru. Váš štěstímetr exploduje. 

S mojí genetikou ale ne. Mám všechny předpoklady pro život v troskách. A tak jsem se musel zajímat, jak to obejít. Jestli není něco nad ní. A ono je. 
Epigenetika. Ale to je jen slovo. 

Trvalo mi mnoho let, než jsem poskládal funkční systém, který z trosek staví nádherné slunné provzdušněné stavby, pevné v základech, odvážné svou konstrukcí a s hrdými věžemi.

A pak ho zkusil předat, zda pomůže i dalším. Když dostanete třístránkový email o o proměněném životě, když vám někdo nadšeně napíše, že mu (jí) všichni říkají, že omládla, je to jasné: funguje to i dalším.

A tak mám svou laťku na opravdovou transformaci: je to proměněná fyziognomie. Pokud nedojde ke proměně těla, změnám v obličeji, projasnění očí, tónu hlasu, nepovažuji svoji práci za hotovou. 




Používám k tomu metody staré tisíce let i nejmodernější techniky vycházející z poznání principu fungování mozku. Za čtrnáct let sbírání receptů jsem ujel či uletěl desetitisíce kilometrů a investoval několik stovek tisíc korun. Ale investovat do alchymie člověka se vyplatí. Získáte zlato. 


Namíchaná receptura tohoto koktejlu má jediný účel:


zvednout váš FLOW! 


Zažili jste někdy že to, jak si věříte, ovlivnilo vaše rozhodnutí?

Ne? Pomůžu vám. Jednou se na tu dívku (muže) cítíte, druhý den ne. Alkohol asi nebude ten nástroj, ke kterému byste se měli pravidelně z tohoto důvodu uchylovat.

Platí tedy že různá rozhodnutí nás vedou k různým akcím? 

Dávají tyto rozdílné akce rozdílné výsledky v životě?

V jednom případě jste dokázali toho dotyčného oslovit, ve druhém ne. 
Zbude na vás někdo jiný, to samozřejmě. 

Pro každého je tu nachystán někdo, kdo vás bude mít rád. 

Ale tento partner k vám přijde z té roviny, ze které jste sami vyšli. Jiní tam totiž nejsou. On musí mít tu energetickou rovinu ke které jste se "přihlásili" svým přemýšlením, rozhodnutím a následnou akcí. (stejně platí pro vaše povolání, zdraví, peníze, váš pocit spokojenosti) 

Fajn, seznámila vás kamarádka, bylo to jednoduché. Že váš partner nemá moc drive, není moc průrazný, nežije naplno a nevrhá se s otevřeným srdcem do každé výzvy, bolesti i lásky a to s neukojitelnou vášní srdce? 

Nemůže, není na to "stavěný," je postaven přímo pro vás, aby vám ukazoval, jak vaše dřívější rozhodnutí vám dávájí odpovídající výsledky. 

Je to zvláštní, ale každý máme svou plnou verzi nebo aspoň větší a svou "klasickou," tu, kterou známe ze školy, společnosti a z rodiny. Dnes už ji ale bereme ze sebe.

Pozorný čtenář si všiml určitého zacyklení. Ano, tohle je cesta kruhu. 

Cesta spirály, cesta vývoje je ta, že použijete nástroje či techniky, která vám umožní udělat takové rozhodnutí, která vás posune vpřed. Ono to pak už žádné techniky nejsou, je to POCIT, který si nesete a na jeho základě děláte příslušná rozhodnutí. A ty vás vedou do jiných míst. Do jiných úrovní. Někam, kam byste se nepodívali ani v nejdivočejších představách. 

Tak, jak tu teď sedíte, sedíte ve své určité verzi, nějaké geny jste již aktivovali, některé jste nechali spát, a klobouk dolů, kam jste dospěli. 

Čeká vás další série každodenního rozhodování a akce. Váš bod zlomu, bod obratu, místo, ze kterého vyrazíte vpřed je před vámi. 

To místo, ten prostor otevřu v sobotu 9.5. 2015. Je to prostor pro vaši transformaci. Jste zváni nastoupit na Cestu vpřed, kde se ztratí čas, dojde k přehození kolejí a vaší novou cestou bude cesta za nejvyšším osudem a naplněním. 

Představte si sami sebe za 5 let, není to škoda stále dělat podobná rozhodnutí vedoucí k podobným výsledkům v životě? Používat stále stejnou matrici přináší jediné: život v matrixu.

Plná verze vaší osobnosti na vás čeká někde vpředu. S každým dortíkem, s každým svalením se k televizi se malinko ztratí. Někteří lidé už vůbec nevěří ve svou plnou osobnost. Věří svému tělu, které právě mají, obsahu své ledničky a stavu svým vztahům.

Prodlužují minulost do své budoucnosti. A to je jediné, co v přítomnosti dělají. Vzniká dokonalý kruh. Je to kruh smrti a umírání. 

Vstupte do místa, ze kterého vykročíte na Cestu vpřed. 

Těším se na vás na celodenní dílně Synchroshop 9.5. 2015 v Praze v Orelské ulici 11 v centru osobního rozvoje Equilibré.  

Kamil H. Novotný
____________________________________________________________

Mám rád rozhodnou akci: do půlnoci 30. 4. 2015 přidávám k jedné vstupence za 1498,- ještě jednu vstupenku zdarma. Později či na místě platí plná cena.

Vstupenky online: (až dole v menu)
www.cajovyvuz.cz 

nebo rezervace na:
synchromysl@gmail.com

Ukázka mé práce:




Synchroshop Cesta vpřed 9.5. 2015 na facebooku, struktura semináře, kontakty, aktuální info:

https://www.facebook.com/events/1551181731813922/

(Jste nadšení účastníci Synchroshopu nebo byste ho rádi zažili ve vašem městě nebo firmě? Vaše podpora je mi ctí. Naše spolupráce může pomoci hodně lidem.)

Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat