pátek 13. prosince 2013

O půstu, euforii a o bytí na správném místě

Mám nový Vision Board. Abych ho získal, musel jsem jednat. Šlo o to, během 10 min se sbalit a vyrazit 160 km. Cestou jsem přemýšlel, že to ale znamená, že na tomto specifickém místě musí být pro mne připraveny ty správné hesla a časopisy. Byly a to fest. Ukazoval jsem občas s nadšením některá hesla kolegům se slovy - vidíš, ještě, že jsem tady, sám bych se nikdy k takovým časopisům nedostal. A tak mám na Vision Boardu afirmace na online podnikání, které byste opravdu v běžném časopisu nenašli.

Potvrdil jsem si, že jsem vždy na správném místě a ve správný čas. Někdy to znamená se rychle sbalit a vypadnout. Ale to je síla vnitřního kompasu. Nemohu to volání ignorovat. Byl bych mimo svůj Proud, mimo svůj osud.

To je moje časování, doba, ve které žiji, doba Rezonance.

http://praha.5plus2.cz/54380/synchronicitni-jevy-jako-sesty-smysl

Jsem nadšený, že minulý blog vyvolal tolik akce, spousta lidí se dala do vytváření Nové života a je to velký proud. Po zkušenosti s mým novým Vision Boardem bych doporučil, aby se známí, kamarádi, skupina v čajovně, klubu, domluvila a podnikla akci spolu. Dojde tak ke společnému rituálu. Čerpáte z energie společné akce.

Organizujte tyto události, jako tu, která spontánně vznikla po zveřejnění mého blogu v centru Rybalka v Praze. Pozvěte známé, rodinu a naprogramujte si zbrusu nový rok!

Vyhlašuji soutěž o nejsilnější Vision Board. 1000 Kč pro toho, kdo pošle na adresu synchromysl@gmail.com svůj obrázek. Nehodnotí se, jak je hezký, ale výše hranice, kterou jste si ochotni posunout. Soutěž potrvá do konce ledna. Podmínkou je sdílet know-how v blogu o Vision Boardu na facebooku nebo poslat alespoň 20 svým e-mailovým známým. Kdo nepřiloží záznam tohoto sdílení, nebude se moci soutěže zúčastnit. Podmínkou je tedy sdílet minulý blog Kus papíru jako synchronicita.

A je tu pokus: zveřejňuji svůj Vision Board před jeho naplněním. Bude naplněno 30%, 70% nebo dokonce 100% jako minule? Netuším. Neupínám se na to. Chci si jen užít flow. Bavit se. Žít na 100%. Sledovat svůj osud. Být vždy ve správný čas na správném místě.


P.S.: Přestal jsem mít na 7 dní hlad, nejsem žádný mistr v půstech, ale to, co mi to přineslo, patřilo zaznamenat. Mnoho lehkosti, euforie a zbystřeného vnímání při Vašich půstech!



Komentáře

2 komentáře: