středa 2. dubna 2014

Je čas, abys přestal být sám sebou. Nejsi to totiž ty.

Začnu trochu zostra. Miluji vás a mám respekt k vašemu životnímu příběhu. Přesto jsem si jist, že nejedete na 100 %. Nenaplňujete svůj neomezený potenciál. Nekonáte to, co máte. Nosíte v hlavě skvělé projekty a ony končí na hranici vaší lebky.

Chce se mi zařvat a zatřást s vámi. Probrat vás. Žijete pod úroveň vašeho potenciálu. Konáte smrtelný hřích nekonání.

To, jak se vnímáte, nemůže být pravda z několika důvodů.

1. Jste realističtí a praktičtí.

Hovno! Tady končí veškerá legrace. Všichni ti, kteří se k vám naklonili a v dobré míře utrousili: Drž se při zemi, buď realista, jsou jen nevědomí zloději snů. Je jich tu plný svět. I jim byly ukradeny sny a teď je kradou sami. Pamatuj, že i nejlepší přítel nebo rodič může být nevědomky zapojen do téhle hry.

Najdi si podobně smýšlející přátele. Nemůžeš létat s orly, pokud budeš zobat se slepicemi. Je to bolestivý proces. Až zesílíš, můžeš se vrátit ke svým přátelům. Už tě neztrhnou zpátky. Víš, že jsi vlastně mix asi 5 nejlepších přátel? Včetně příjmů. To je vliv prostředí. Schválně si to projdi hlavou.

Slyšeli jste o vlčích dětech? Už nikdy se nenaučily mluvit, ani chovat jako člověk. Příliš dlouho se pohybovaly v prostředí, ve kterém zapomněly, kdo jsou. Utvoř si skupinu, která ti dá vyrůst. Sdílej své sny jen s těmi, kdo ti porozumí. Nech realisty v té jejich realitě, ok?


2. Posuzujete se podle školního systému.

Jde o jeden z největších systémových podvodů tohoto světa. Školní systém nikdy nebyl nastaven, aby měřil vaše životní schopnosti. Nikdy vám nemohl ukázat cestu k vašemu neomezenému potenciálu. Jsou školy plné inspirujících leadrů, kteří dosáhli ve svém oboru maxim a pak se vrátili to předávat dál? A co sezení v poloze, která fyziologicky znemožňuje přijímat informace? Celý ten systém prakticky měří jen velikost vaší paměti. Suma informací tam, a kolik vrátíš zpátky, takový stupeň. Naprostý nonsens. V tom není vůbec žádné volání po neomezeném potenciálu. Fatální absence pohybu. Nulové znalosti o tom, jak funguje mozek a jakým způsobem má jeho okysličování vliv na schopnost se učit. Skoro nikdy se nevětrá, aby žáci nebyli rušeni "venkem."

Školní systém vám nikdy neřekne, kdo doopravdy jste, maximálně vás přiměje věřit, že jste to, co už jste.

Učitel, laborant, technik, houslista, prodavač, opravář, dispečer. Jste to vy? Je tohle váš neomezený potenciál? Když se podíváte do té poslední skulinky ve vašem mozku do přihrádky SNY a na "realitu," kde jste vy?

Jak dlouho se chcete ignorovat? Láska nebo nenávist se dá přežít. Ignorovat sebe sama je strašné. To nepřežije nikdo. Umřete. Zabijete se. A pak se nakloníte k dobrému příteli a s takovým zvláštním, starostlivým a trochu nepatřičným pocitem mu povíte: Buď realista, nebuď blázen. Jste samý jed. Toxikujete okolí a nevíte o tom. Jste produkt průměrnosti české rodiny a standardizovaného školního systému.

Postav se na nohy! Setřes ze sebe nánosy neJáství. Nejsi to, co ti řekli. Naprosto vše, co si přeješ, je možné.

3. Posuzuješ se podle míry motivace, kterou máš, a ta je slabá.

Nejsi líný, nejsi neschopný, nejsi to, ani ono. Vše určuje míra tvé motivace. Znám mnohem schopnější jedince, než jsem já sám, ale oni zůstávají se slepicemi. Nemají tah. Neobjevují se. Nepřekonávají se. Uvěřili svému prostředí. A to je ujišťuje, že je vše v pořádku. Občas něco zaskřípe, objeví se náhlý popud nespokojenosti, ale je tu množství nástrojů, jak to polepit. Milenka, páteční opice, prášky, fotbal. (vyhráli jsme vs. oni to projeli)

Motivuj se denně. Nech se vytáhnout orly tam, kam patříš. Bez nich to nepůjde. Jen v mimořádném, dostatečně motivovaném stavu, dosáhneš mimořádných věcí. Sorry, jinak to nefunguje. Jestli si myslíš, že těm, co se daří, to jde samo a že na sobě nemakají, tak dál sleduj seriály. To je tvoje duševní potrava. Jsi slepice, tak si dopřej své zrno.

4. Udržuješ se sám při zemi stravou nízké, těžké vibrace.

Bez komentáře. Moc dobře víš, kudy vede cesta. Jsi závislý na cukru a hromadě chemických látek. Myslíš si, že to je v pohodě, ale ono není. Prakticky denně se musíš znovu a znovu dopovat těmi stejnými látkami. Ani nevíš, že to je závislost. Ani by tě nenapadlo, že takto látky v běžných potravinách fungují. Prostě "máš chuť" a tím to pro tebe končí. Nemoci v rodině? Samozřejmě! Ale sereš na to. Tebe se to netýká. "Kdo ví, z čeho to naši měli."Jsi ignorant.

5. Věnuješ jistou péči jídlu, a to třikrát denně, ale zapomněl jsi dýchat.

Fajn, několikrát za den se věnuješ jídlu, ale dýchání je energetická výměna, která probíhá neustále. Polovina nemocí by z tebe ihned odešla, kdyby jsi začal opravdu dýchat. Vědomě. Nonstop rasuješ svou bránici. Já vím, nikdo ti o tom neřekl. Dýcháš mělce a povrchně a divíš se, že nežiješ prohloubený život. Kup si třeba Cosmopolitan, dozvíš se, že všechny ty krásné "nanicovaté" manekýnky praktikují nějakou jednoduchou dýchací (meditační) techniku. Směješ se jim a ony byly v Indii v ašramu. Vzpomeň si na mě, až si budeš balit konzervy do Chorvatska. Mimochodem na planetě právě probíhá obrovská změna stravovacích návyků, prakticky nikdo již nejí takové množství jídla jako dříve, celým milionům lidí stačí jen jedno jídlo denně, mnozí zjišťují, že jim stačí banán a hrst oříšků, syrová strava revitalizuje zanešené lidstvo kvantovým skokem.

Jo, jsem dnes sprostý a nakrknutý. A je toho víc.

Dlouho jsme si lámal hlavu, jak z toho ven. A tak jsem připravil Synchroshop. Dílnu přirozené synchronizace. Je na celý den, ale zhuštěný obsah se spoustou technik představím v pátek 11. 4. 2014 na Festivalu Evolution na Výstavišti Holešovice. 18 h. Sál S3. Průmyslový Palác.

Je to poprvé, co bude Synchroshop prezentován širší veřejnosti.

Vyber si sám, s kým chceš zobat. Pamatuj, že v každém okamžiku máš možnost vše změnit. Dostaneš praktický návod. Každodenní techniky. Ovlivňuje tě tvé tělo, mozek a prostředí. Vše máš pod svou kontrolou. Buď synchronní a opusť to tvé podvedené "Já." 

Je to tak smutné, lidé uvěřili, že jejich potenciál je omezený.

A to je moje motivace.

Za jedno vám ručím, v pátek po mé dílně neusnete.

Nad vašimi hlavami vám budou kroužit orli.

_______________________________________________________________________


Stránky tohoto blogu na facebooku, akce, semináře:

https://www.facebook.com/synchronicita?ref=hl

Stránky mého motivačního projektu:

https://www.facebook.com/KamilNovotny1008?ref=tn_tnmn

S přáteli:

https://www.facebook.com/seedbed108?ref=hl

www.seedbed.cz

Program festivalu:

www. festivalevolution.cz

Komentáře

5 komentářů:

  1. Kamile SUPER!!!! A Češi probuďte se do života, v úctě k předkům a žijte naplno,
    pomyslně třesu s Tebou všemi, kteří se chtějí probudit!!!

    OdpovědětVymazat
  2. JO!! Netvrdím, že bych podepsal každou větu, ovšem vcelku - ANO!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Paráda Kamile, konečně jsi to víc Ty než ten (ná)stroj, který ti byl po rok "mistrem". Ale cesty synchronicit si vybírají ze všeho, co je kolem nás a neposuzují bílá-černá, prostě dolijí toho, co je třeba. Vše je cestou a žitím, jde-li se za hlasem duše:-) Držím palec. P.S. já bych trochu stáhla kolečko ingrediencí "agitka", ale to už je můj osobní pocit, jiní ten tón možná potřebují jako drnčící a rachotící budík...?:-))) D.

    OdpovědětVymazat