středa 18. března 2015

Přichází zatmění Slunce, přichází čas velkého Snu.

Pokud ještě nepočítáte makrokosmos planet do vašeho mikrokosmu, je nejvyšší čas to udělat. Přichází z nich právě vlna obrovského potenciálu.  

Co se teď nahoře děje? 

20. 3. dojde k protnutí hned tří vzácných nebeských událostí. 

1. Přichází zatmění slunce. Luna začne ukrajovat ze slunečního kotouče v 9:37 a úkaz vyvrcholí v 10:46, kdy zakryje 73 % slunce. Jednoduchá animace zde:


2. Nastává jarní rovnodennost, rovný stav světla a tmy, a to ve 23:52.
3. Dojde k tzv. Supermoonu, měsíc bude nejblíže Zemi (v novu) a bude se se zdát nadmíru veliký. (video je ilustrační v úplňku)


Abyste si mohli lépe představit, co se na planetě bude dít, přenesme se k zemím, kde vládne moře. Situace je zde již dlouho očekávána a je označována jako stoletý příliv. Například v zátoce Moint-Saint Michel ve Francii jsou očekávány vlny ve velikosti 4 patrové budovy. Info zde

Takto vypadá moře při přílivovém koeficientu 114, nyní je ovšem očekáván 119, zcela ojedinělé historické číslo. 




Ten proces "nahoře" má svůj naprosto reálný odraz i "dole". A v nás se bude odehrávat synchronicita, podobnost s tímto procesem. Vlny a obnažení se. 

Měsíc navíc přijde v rybách, v nejvíce duchovním znamení. 

To vše vytváří ojedinělou, mimořádně vzácnou příležitost. Půjdeme hluboko dovnitř. Dotkneme se té, nejvnitřnější slupky bytosti. Co tam najdeme? 

Sen. 

Je třeba se tomu vnitřnímu hlasu postavit čelem. 

Co je Tvůj sen? Kdo tě nejvíce inspiruje? Mohu to dělat jako on? Co posiluje mé sny? Kdybych se nebál selhání, co bych udělal jako první krok na cestě ke svém Snu? Jak bych se cítil ve světě, ve kterém žiji svůj Sen?

Hlas bude silný a neodbytný, nevědomí bude otevřené. Intuice bude hluboká a nesnese potlačování. Meditujte, zalezte si do pelíšku. Najděte si místo v přírodě a:

Udělejte si den Vize. 

Osvoboďte svého Vizionáře. Je to chudák, který dostal na frak už při vašich prvních krocích. Jak to? Protože se nepohyboval mezi Vizionáři. Ve škole znovu. V druhé škole ještě víc. A ve vašem prvním zaměstnání umřel docela. Jsou tu tři unikátní konstelace planet, které svým pohybem otevírají nádherný nový prostor. Ta nabídka se nebude jen tak opakovat. A z toho vzácného prostoru (ang. space) se vynořují tyto otázky:

Co je váš osud?
Žijete autentický život?
Jaký je tvůj úkol?

DREAM BIG!

Stalo se mi, že jsem po minulém blogu ztratil více odběratelů, ubyly mi tři like na facebooku synchronicity a v poště přistálo několik odmítavých reakcí, jak si prý dovoluji tvrdit, že moje kniha Synchronní svět způsobí revoluci ve vnímání světa?

Není lehké nést svou vizi a přistihl jsem se, že když dostanu takovou reakci, cítím se vinen. Je to strašlivý pocit cítit se vinen za svou vizi. Je to jako řezání do vnitřního dítěte, slyšíte jeho hlas, znáte ho, je tam uvnitř vás, ale není vítáno. Jak se opovažuješ? Co si to dovoluješ?

Jděte do své viny a následujte ji. Vina je volání vaší duše. Vyzývá vás a říká, že je čas dělat věci, při kterých se budete cítit trapně. Vina znamená, že jdete správným směrem! 

Nikdy neupravujte, neořezávejte svou vizi kvůli ostatním. Vaše láska k sobě je přece větší než potřeba být přijat a potěšit druhé. Dělejte to, co je pro vás pravé. Jen zdravý Vizionář může aktivovat ostatní Vizionáře. 

Buďte otevření jakékoliv vizi. Luna-nevědomí zakryje Slunce-vědomí a ve tmě můžete rozeznat obrysy něčeho temného, ošklivého. Je vaší vizí právě rozkopat obličej vašeho šéfa? Nenávidíte určité zvyky svého partnera? Nesnášíte se, protože se nemůžete spojit se svou vizí?

Přijměte to. 

Konečně jste to dostali na povrch, na povrch vaší planety. Už se to dotklo vrchní slupky jako nějaký ekzém, uzdravuje se to, rozpouští v kosmu. 

V ten moment převládne ve vašem nitru světlo. Překročili jste osu vnitřní rovnodennosti. Byl to těžký, hluboký proces, protože Luna byla velmi blízko, dívala se vám mlčky do tváře a vynášela z vás to nejhlubší bahno. 

20. 3. 2015 může být nejintenzivnějším dnem tohoto roku. 

Zatmění vytvoří pro tento proces mocný portál. Vyšší Já vám podá uprostřed kosmického průduchu ruku. Vnoří se do vás vaše Self a pozvedne vás. Můžete prožít něco výjimečného. Splynout. Zatancovat si uprostřed rozevřeného kosmu. Uvidět Záměr. 

Vytvořte 20. 3. 2015 něco velkolepého. Vaše mysl je ta, která vytváří veškerou realitu v tomto světě. Vaše ruce jsou rukami samotného Tvoření. Jste mocnější než všichni andělé.

Vaším osudem je váš sen. 



Data: http://astro.sci.muni.cz/zatmeni/ a astroložka Kelley Rosano

Komentáře

2 komentáře:

  1. To se mi líbí: Vyzývá vás a říká, že je čas dělat věci, při kterých se budete cítit trapně. Vina znamená, že jdete správným směrem!
    dík ;-)

    OdpovědětVymazat