pátek 13. března 2015

Vytvořte tuto knihu. Váš hlas rozhodne!




Přátelé, kniha Synchronní svět, světová novinka z Čech, která způsobí revoluci ve vnímání světa se blíží svému dokončení, testujeme různé verze obálky, vzniká webová platforma knihy. 

Právě v jednom bodě na přípravách obálky jsme se trochu zasekli, potřebujeme rozhodnout, který text vsadit na zadní stránku knihy. Je to druhé nejdůležitější místo po přední straně obálky a má prosba a otázka je jednoduchá: A nebo B?

Jaký text by vás více naladil? Prosím, napište do komentářů, náš team je rozdělen na dvě poloviny a potřebujeme váš hlas. Stanete se tak spolu stvořiteli velmi důležité části knihy Synchronní svět. Moc díky a jsem přišpendlen u monitoru, jak to dopadne.

Love you. Kamil

A:

Tato kniha je iniciační. Boří starý svět a staví nový. Vstoupíte do Příběhu, který vás ponese jen tak dlouho, než začnete psát svůj. Tato kniha je o nalezení vlastní řeči. Stanete se nositeli jazyka, jenž povstane ve vašem nitru. Ten jazyk je jemný a moudrý a je to prvotní jazyk tohoto světa. Tato kniha je o vzpomínání. Probudit se je krásné. Je o vzpomenutí si na pravé jméno, na to, kdo jste a jaký je váš úkol. Tato kniha učí znovu vidět a dovede vás k nejvyššímu osudu a naplnění. Tato kniha může způsobit lehkou závrať. 

B:


Uprostřed té největší noci spatříte hvězdu. Upínáte se k ní teskně a ona vám chabě svítí na kousek země před vámi. Jednoho dne se rozzáří a spatříte rajskou zahradu. Vstoupíte dovnitř a poznáte ráj srdce. Nikdy jste na tak krásném místě dosud nebyli a zatoužíte tam zůstat navždy. Ale není to možné. A tak se vydáte zpět a nesete si odsud své bohatství. Nesete si ho ve vlastním srdci. Jednoho dne se dotkneš místa, ze kterého jsi vyšel, a poklesnou ti kolena. Ty ten svět poznáváš, ale všechno je jiné.





Komentáře

6 komentářů:

  1. Určite sa prikláňam k textu A. Hovorí mi priamo z duše a keď som si ho prečítala, povedala som si: Túto knihu už teraz milujem! Oba texty sú nádherné, ale ten A mi príde ešte výstižnejší, ešte viachovoriaci. Ak je možné, už teraz si knihu objednávam, pretože som dlho hľadala literatúru, ktorá mi pomôže rozpamatať sa.

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě bych z těchto variant volila A. jen s malými výhradami, slovo nejvyššímu bych nahradila třeba za Vašemu nebo ho úplně vypustila a nechala jen osudu. Poslední větu bych taktéž buď úplně vypustila nebo ji s vykřičníkem a slovem pozor umístila do dolní části zadního přebalu jako takové vtipné varování... Text pana Chocholy také není špatný, B není špatné, ale myslím, že pro širokou veřejnost úplně vhodné není

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Velmi užitečné postřehy. Mixovat oba texty dle p. Chocholy ale nebudu. Souhlas s tím, že A je více otevřený.

      Vymazat